Forum voorwaarden de3eklasse.nl

De beheerders en moderators van dit forum zullen proberen ongewenst materiaal zo snel mogelijk te verwijderen van de site. Het is echter onmogelijk om ieder bericht te controleren. Door het plaatsen van een bericht stem je in met deze voorwaarden en erken je dat alle berichten op dit forum de meningen en gezichtspunten van de gebruikers zijn en niet van de beheerders, moderators of webmaster (behalve bij de berichten die door deze mensen geplaatst zijn). Het beheer kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van berichten van gebruikers. Alle gebruikers zijn zelf verantwoordelijk voor het geplaatste materiaal en kunnen bij overtreding van de Algemene Voorwaarden (Forum Voorwaarden) en de Nederlandse wetgeving worden vervolgd.

Door het gebruik van dit forum geef je verder aan dat je geen kwetsende, obscene , vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, sexueel-georiënteerde berichten plaatst. Verder dien je je te houden aan de van toepassing zijnde wetten en regels. Als je je niet houdt aan deze voorwaarden of aanwijzingen van het beheer niet opvolgt kan je meteen en permanent gebannen worden en zal eventueel je service provider op de hoogte worden gesteld van je gedrag. Het IP adres van je computer wordt bij ieder bericht opgeslagen om het beheer van de site te vereenvoudigen. Verder bewaart het systeem cookies op jouw computer. Deze cookies bevatten uitsluitend gebruikersinformatie die op deze website van toepassing zijn en worden bij je IP-profiel opgeslagen.

Door deze voorwaarden te accepteren (middels het schrijven op het forum) stem je er in toe dat bovenstaande gegevens bijgehouden worden. Deze informatie zal niet bekend worden gemaakt aan derden zonder jouw toestemming, tenzij het overtredingen van de Algemene Voorwaarden (Forum Voorwaarden) betreft. Het beheer van de site is niet aansprakelijk voor hack pogingen die het gevolg zijn van het eventueel bekend worden van deze informatie.

Deel deze pagina via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email