ALGEMENE INFORMATIE
​
De3eklasse.nl is een open hockeyforum voor en door hockeyers en hun supporters uit de 3e klasse HEREN 1 teams van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Het karakter van de3eklasse.nl is de voorbeschouwing op het aankomende weekend en de derde helft, napraten over uitslagen, mooie en slechte wedstrijden. Waarna gelijk weer vooruit gekeken wordt naar het volgende weekend.

FORUM VOORWAARDEN
Door het plaatsen van een bericht stem je in met deze voorwaarden en erken je dat alle berichten op dit forum de meningen en gezichtspunten van de gebruikers zijn en niet van de beheerders, moderators of webmaster (behalve bij de berichten die door hen geplaatst zijn). Het beheer kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van berichten van gebruikers. Alle gebruikers zijn zelf verantwoordelijk voor het geplaatste materiaal en kunnen bij overtreding van de Algemene Voorwaarden (Forum Voorwaarden) en de Nederlandse wetgeving worden vervolgd.

Door het gebruik van dit forum geef je verder aan dat je geen kwetsende, obscene , vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, sexueel-georiënteerde berichten plaatst. Verder dien je je te houden aan de van toepassing zijnde wetten en regels. Als je je niet houdt aan deze voorwaarden of aanwijzingen van het beheer niet opvolgt kan je meteen en permanent gebannen worden en zal eventueel je service provider op de hoogte worden gesteld van je gedrag. Het IP adres van je computer wordt bij ieder bericht opgeslagen om het beheer van de site te vereenvoudigen. Verder bewaart het systeem cookies op jouw computer. Deze cookies bevatten uitsluitend gebruikersinformatie die op deze website van toepassing zijn en worden bij je IP-profiel opgeslagen.

IP adres gegevens worden enkel en alleen overgedragen na uitdrukkelijke opdracht van de hosting-provider of een rechtelijke uitspraak, dus nooit aan privé personen of instanties.

Door deze voorwaarden te accepteren (middels het schrijven op het forum) stem je er in toe dat bovenstaande gegevens bijgehouden worden. Deze informatie zal niet bekend worden gemaakt aan derden zonder jouw toestemming, tenzij het overtredingen van de Algemene Voorwaarden (Forum Voorwaarden) betreft. Het beheer van de site is niet aansprakelijk voor hack pogingen die het gevolg zijn van het eventueel bekend worden van deze informatie.

 

Deel deze pagina via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email